Αρχική Σελίδα Προσωπικός Χώρος

Προσωπικός Χώρος


Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν εγγραφείτε.

Διαμέσου του "Προσωπικού Χώρου", οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις, με συνοδευτικά έγγραφα, για ορισμένες διαδικασίες που σχετίζονται με την πρόσβαση σε επαγγέλματα ή /και την άσκηση δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών στην Κυπριακή Δημοκρατία, είτε διαμέσου εγκατάστασης εταιρείας είτε διαμέσου διασυνοριακής παροχή υπηρεσιών.

Παράλληλα, διαμέσου του "Προσωπικού Χώρου" οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο των ηλεκτρονικών αίτησεων που υποβλήθηκαν μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ενιαίου Κέντρου Εξυπηρέτησης.

Για να εγγραφείτε επιλέγετε το κουμπί 'Εγγραφή'.

Η εγγραφή πραγματοποιείται μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη). Στην συνέχεια όταν επιλέξετε να υποβάλετε κάποια ηλεκτρονική αίτηση το σύστημα θα σας προτρέψει να συμπληρώσετε κάποια επιπλέον προσωπικά στοιχεία για σκοπούς επικοινωνίας του ΕΚΕ με τον εγγραμμένο χρήστη.

Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη τότε επιλέγετε το κουμπί 'Login'. Το σύστημα θα σας ανακατευθύνει στην αντίστοιχη σελίδα της Αριάδνης για να εισάγετε τα διαπιστευτήρια σας. Αρχική Σελίδα | Χάρτης Πλοήγησης | EN

 Αναζήτηση:

A - / A +ABOUT SSL CERTIFICATES

Τελευταία Ενημέρωση στις: 08/31/2020 09:49:07 AM


© 2009 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Διαδικτυακή Πύλη ΕΚΕ Κύπρου

Αρχική Σελίδα | Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου
Αποποίηση | Υπεύθυνος Διαδικτυακού Τόπου